UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Stravičan start na kapetana Varaždina, cijeli stadion zanijemio od šoka, intervenirala Hitna

Tportal
14.08.2022.
u 20:40

Jedino što se čulo na stadionu bili su bolni jauci ozljeđenog Postonjskog kojem su odmah svi pohitali u pomoć, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja ga je na nosilima odvezla u KBC Osijek.

Osijek i Varaždin susreli su se u 4. susretu 5. kola SuperSport HNL. Nažalost, prvi dio susreta obilježio je u najblaže rečeno strašan start Caktaša na kapetana Varaždina Igora Postonjskog. 

Cijela situacija odigrala se u 24. minuti, a nakon sudara na terenu Postonjski je ostao ležati na terenu, cijeli stadion je zanijemio, a za glavu se uhvatio i trener Osijeka Nenad Bjelica koji je situaciju vidio iz neposredne blizine. 

Jedino što se čulo na stadionu bili su bolni jauci ozljeđenog Postonjskog kojem su odmah svi pohitali u pomoć, a ubrzo je stigla i Hitna pomoć koja ga je na nosilima odvezla u KBC Osijek. Na izlasku sa stadiona, Postonjskog su ispratili gromoglasnim pljeskom, a službeni spiker poželio je igraču Varaždina brz oporavak.

Prema neslužbenim informacijama Igoru Postonjskom je pukla potkoljenica odnosno tibia i čeka ga dug oporavak, možda čak i više od godine dana. Postonjski je odmah podvrgnut operativnom zahvatu.

Kako je cijela situacija izgledala pogledajte OVDJE, ali upozoravamo da bi vas videozapis mogao uznemiriti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije