KRALJ KRALJEVA

VIDEO Spektakularni pogodak Luke Modrića! Maestro pogotkom i asistencijom ponovo oduševljava

Luka Modrić
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
18.12.2023.
u 07:16

Luki Modriću je ovo bila treća asistencija ove sezone i prvi pogodak. Mogao je zabiti i dva gola uz malo više sreće obzirom da je svega nekoliko minuta prije majstorije mladoga Britanca svojim udarcem iz daljine pogodio gredu

Real Madrid je u 17. kolu španjolskog nogometnog prvenstva ugostio Villarreal. Trener 'kraljevskog kluba', Carlo Ancelotti, odlučio je da će ovoga puta kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić (38) igrati od prve minute.

Jasno je da se ta odluka talijanskome strategu itekako isplatila. Hrvatski maestro je najprije, u 25. minuti susreta, senzacionalno asistirao novoj zvijezdi momčadi, Judeu Bellinghamu.

Zatim je zabio i svoj prvi gol u aktualnoj sezoni u 68. minuti. Modriću je ovo bila treća asistencija ove sezone. Mogao je zabiti i dva gola uz malo više sreće obzirom da je svega nekoliko minuta prije majstorije mladoga Britanca svojim udarcem iz daljine pogodio gredu.

Utakmica je završila s visokih 4:1 za Real Madrid. Među strijelce upisali su se još Rodrygo u 37. i Brahmin Diaz u 64. minuti te José Luis Morales  za Villarreal u 54. minuti. Snimku asistencije možete pogledati OVDJE, a snimka pogotka dostupna je OVDJE.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije