PREOKRET NA POMOLU

VIDEO Snimljen trenutak ubojstva Grka. Odvjetnik je potvrdio dobre vijesti za Bad Blue Boyse?

KT
13.08.2023.
u 18:04

Večernji je dobio nove informacije od roditelja privedenih Boysa koje su jako dobre za njih

Grčki medij News Bomb objavio je snimku ubojstva navijača Michalisa Katsourisa u atenskom kaosu te smatraju da će DNK i audiovizualni materijal dati odgovore na glavno pitanje: tko je ubio Katsourisa? Čini se da je trenutak kobnog uboda nožem snimljen na videosnimci, čime je identifikacija počinitelja pitanje vremena.

Na snimci se prema tamošnjim medijima može razaznati da je ubojica visok i mišića, očekuje se da će policija u roku od najkasnije 24 sata objaviti tko je glavni osumnjičeni za ubojstvo 29-godišnjaka. Isto tako, Večernji je dobio nove informacije od roditelja privedenih Boysa koje su jako dobre za njih.

Naime, jedan uhićeni Boys je zvao roditelja koji je također potvrdio kako je odvjetnik prenio informaciju da je AEK-ovac nehotice ubio pripadnika svog kluba, a ubijeni je nosio plavu majicu i plavu kapu. Navijači atenskog kluba su mu pomagali i vukli ga u kola hitne pomoći, ali on je odbijao pomoć da ne bude priveden. 

BBB-i su zadovoljni ovakvim raspletom situacije, tvrde da je policija nekim hrvatskim državljanima ukrala novce, ali da većina za sada ima sve. U pritvoru se nalaze s navijačima Panathinaikosa s kojima su u dobrim odnosima, saznaje VL informacije koje su dakako, za sada samo neslužbene. 

Video možete pogledati OVDJE

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije