STVORILI DIMNU ZAVJESU

VIDEO Policija objavila snimku napada Torcide na policajce, gađali ih bocama, kamenjem...

Screenshoot Youtube
22.05.2022.
u 17:12

U sukobu je ozlijeđeno ukupno 35 osoba, od čega je 20 policijskih službenika

Policija je objavila snimku nereda koji su nastali sinoć na odmorištu Desinec, kada su navijači HNK Hajduk napali 16 policajaca. Na snimci, koja traje nešto manje od minute, vide se napadači kako bacaju razne predmete prema policiji, uključujući boce i prometne znakove.

Podsjećamo, više stotina navijača HNK Hajduk sinoć je na odmorištu Desinec, u smjeru Splita, krenulo u agresivni napad na svega 16 policajaca. Kako je policija istaknula na izvanrednoj konferenciji za medije, napadači su, između ostalog, koristili i baklje u neposrednoj blizini benzinske crpke.

- Zamislite da je došlo do zapaljenja i eksplozije na benzinskoj postaji - naglasio je zamjenik glavnog ravnatelja policije za opću sigurnost Damir Barić. Napad je bio agresivan, napadači su na policajce nasrnuli čim su stigli - palicama, bocama, kamenjem, lancima, a kada se nisu smirili na naredbe, policajci su ispucali hice. 

Prema iznesenim informacijama, ukupno su četiri policijska službenika upotrijebila vatreno oružje. Trojica od njih bila su među napadnutim službenicima, a četvrti se pješice probijao kako bi im pomogao. Dvojica su pucala isključivo u zrak, četiri i osam hitaca.

Treći je pucao osam hitaca u zrak pa 11 u betonsku površinu. Četvrti službenik ispalio je dva streljiva u zrak. U sukobu je ozlijeđeno ukupno 35 osoba, od čega je 20 policijskih službenika.

Prema trenutnom stanju, jedan policijski službenik teže je ozlijeđen. Četvorica navijača su propucana. Privedena su 43 navijača - jedna osoba je maloljetnik, 11 su mlađi punoljetnici, a ostali su punoljetnici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije