VEČERNJI U DOHI

VIDEO Pogledajte prvi trening Vatrenih u Dohi, doznajemo i što je s Markom Livajom

18.11.2022.
u 18:04

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u svom kampu Al Ersal 3 u Dohi

Dobro zaštićeni od pogleda, iza ograde nogometnog terena Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening u Kataru. U Dohi je i Večernjakov novinar Tomislav Dasović koji prati put Vatrenih na Svjetskom prvenstvu.  

Prema informacijama s treninga, Marko Livaja je trčao, ali još uvijek ne trenira s ostatkom momčadi. 


Upravo se oko pozicije napadača vodi najviše rasprava uoči starta World Cupa. Izbornik Zlatko Dalić je više puta istaknuo kako u glavi ima praktički cijelu postavu koja bi trebala u srijedu istrčati protiv Maroka.

Upitne su tek dvije pozicije, tko će zaigrati u napadu, te tko će zaigrati na desnom krilu na otvaranju SP-a. 

- Ja nemam vama što pametovati, zna se gotovo sve, osim te pozicije oko napadača i o njemu ovisi desni krilni napadač - kazao je Dalić još uoči puta u Saudijsku Arabiju. 

Uz Livaju, Dalić na raspolaganju ima tri klasična napadača - Brunu Petkovića, Andreja Kramarića i Antu Budimira.


Podsjetimo, Svjetski doprvaci su u petak doputovali u Dohu iz Rijada gdje su odigrali pripremnu utakmicu protiv Saudijske Arabije i slavili sa 1-0 golom Andreja Kramarića. 

"Vatreni" se nisu dugo zadržavali u svom hotelu i istog su dana odradili i prvi trening. Hrvatska trenira u Ersal Complex Training Site 3. U istom kompleksu, ali na terenu 1 trenirat će i Urugvajci. 

Već uobičajeno treninzi hrvatske reprezentacije, ali i ostalih ekipa, otvoreni su prvih 15 minuta za medije, nakon čega se "spušta zastor" kako bi izbornici mogli u miru slagati taktiku.

Svjetsko prvenstvo za Vatrene počinje u srijedu kada će od 11 sati po hrvatskom vremenu zaigrati protiv Maroka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije