čudesno zdanje

VIDEO Pogledajte gdje živi Luka Modrić: Raskošna vila u Madridu vrijedna je 12 milijuna eura

luka modrić
Goran Stanzl/PIXSELL
29.12.2022.
u 08:53

Luka Modrić zajedno sa suprugom Vanjom i djecom živi u prekrasnoj kući koja vrijedi milijune

Kapetan Hrvatske i desetka madridskog Reala, Luka Modrić, zajedno sa svojom obitelji živi u prekrasnoj vili koja je ujedno vrijedna čak 12 milijuna eura.

Lokacija doma obitelji Modrić nalazi se u La Moraleji, sjeverno od španjolske prijestolnice Madrida, elitna je to četvrt u kojoj se nalaze dvije od ukupno deset najskupljih ulica u Madridu.

Luka je vilu kupio prije tri godine, a zemljište je veličine 10 tisuća kvadratnih metara, od čega kuća zauzima 2700 kvadrata. 

Španjolski novinari pisali su da vila ima devet soba s devet kupaonica te četiri dodatne sobe s kupaonicama za poslugu. Glavne sobe, kuhinja i dnevni boravak nalaze se u prizemlju, dok su gostinjske sobe na katu.  

Osim toga, velebni dom posjeduje i popratne sadržaje poput vanjskog bazena, igrališta, prekrasnog vrta, vinskog podruma, garaže koja ima kapacitet primiti deset automobila, teretanu te kino za 18 osoba. Za kraj, tu su još nalaze dječja igraonica te prostorija za masažu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije