RATOBORNI I AGRESIVNI

VIDEO Ovako je izgledala priprema za krvavi obračun više od 200 Boysa i Poljaka

Privatni album
04.08.2021.
u 07:35

Dogovoreni sukob više od 200 huliganski nastrojenih mladića ubrzo je zaustavila policija no u kratkom vremenu moglo se vidjeti podosta ružnih scena.

Navijački okršaj u zagrebačkoj Dubravi uoči utakmice trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i varšavske Legije odjeknuo je malo nakon što se zbio, a snimke su preplavile internet...

Ipak, "isplivala" je jedna na kojoj se iz neposredne blizine vidi priprema za tučnjavu. Naime, ulicama Dubrave koračaju kao vojska navijači spremni na obračun.

U rukama su im palice, neki imaju prekrivena lica i točno znaju kamo idu. Ubrzo su to saznali i svi koji žive u Dankovečkoj ulici. Ili su se našli u njoj. Navodno dogovoreni sukob više od 200 huliganski nastrojenih mladića ubrzo je zaustavila policija no u kratkom vremenu moglo se vidjeti podosta ružnih scena. Strahovalo se od ovakvog scenarija jer Poljaci su poznati u Europi kao agresivni, ratoborni i uvijek spremni na tučnjavu, gdje god gostovala Legija. Zato im nije bio problem pojaviti se u jednom od najozloglašenijih zagrebačkih kvartova, na potpuno nepoznatom "terenu"...


Ovako je to izgledalo prije sukoba u Dubravi: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije