BOLNO KOLJENO

VIDEO Ova snimka otkriva nove probleme za Zlatka Dalića? Livaković šepajući izašao sa stadiona

Screenshoot
23.10.2023.
u 20:20

Kod prvog primljenog gola jedinica vatrenih ostala je ležati na travnjaku i držati se za koljena, a mnogi su se zabrinuli dok je liječnička ekipa utrčavala na teren.

Dominik Livaković upisao je s Fenerbahcem novu pobjedu u turskom prvenstvu od 4:2 protiv Hatayspora. Međutim, kod prvog primljenog gola jedinica vatrenih ostala je ležati na travnjaku i držati se za koljena, a mnogi su se zabrinuli dok je liječnička ekipa utrčavala na teren. 

Iako nema službenih informacija koje bi otkrile da je riječ o težoj ozljedi, snimka koju je objavio jedan turski novinar nakon Fenerbahčeove utakmice govori da situacija nije idealna.

Prvi vratar vodeće momčadi turskog prvenstva i hrvatske reprezentacije stadion je nakon pobjede 4:2 protiv Hatayspora napustio zamotane desne noge što bi moglo zadati izborniku Daliću nove brige. 

Ne treba ni spominjati kakav bi to bio udarac da se Livaković ozlijedio na duže vrijeme, a vatreni imaju još dvije utakmice do kraja kvalifikacija, protiv Latvije i Armenije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije