TRAGIČAN SLUČAJ

VIDEO Nogometaš se s 220 km/h zabio u zid i poginuo, isplivali strašni detalji nesreće

Printscreen
13.05.2023.
u 19:49

Prema ruskim medijima, Karjakin je doživio nesreću jutros oko 1:30 sati kada je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ogradu te se nekoliko puta prevrnuo.

Aleksandar Karjakin (32), nekadašnji nogometaš Dinama i Spartaka iz Moskve, preminuo je u stravičnoj nesreći na autoputu prema Minsku. 

Prema ruskim medijima, Karjakin je doživio nesreću jutros oko 1:30 sati kada je izgubio kontrolu nad vozilom, udario u ogradu te se nekoliko puta prevrnuo.

Nakon sudara, prevezen je u bolnicu gdje je podlegao ozljedama. Na mjestu nesreće su se našla dva svjedoka koji su opisali strašne detalje događaja. 

Jedan od svjedoka izjavio je da se sve dogodilo samo 30 metara od njega te da su dva vozila jurila brzinom od 140 km/h, možda čak i više. Mediji pišu da je brzina bila oko 220 kilometara na sat.

- Pritrčao je prijatelj vozača i našao pojas, a uz njegovu pomoć su povukli nogu stradalog, stavili povez. Prvih deset minuta motor automobila je radio, uspjeli smo ga ugasiti skidanjem mlaznice da auto ne bi eksplodirao - rekao je drugi svjedok.

Na tom dijelu autoputa se redovito održavaju ilegalne utrke, navode mediji.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije