STOŽERNI VATRENI NIJE TRENIRAO

VIDEO Nezamjenjivi Dalićev igrač propustio trening uoči polufinala i Argentine!

Goran Stanzl/PIXSELL
11.12.2022.
u 18:27

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon pressice Petkovića i Juranovića odrađuje trening uoči polufinalnog dvoboja protiv Argentine

Vatreni su kampu Al Ersal 3 odradili pretposljednji trening uoči polufinalnog okršaja s Argentinom, treba naglasiti da je rekordan broj novinara došao popratiti Hrvatsku. 

Polufinalist svjetskog prvenstva je izazvao ogromnu pozornost medija, uoči treninga naš reporter iz Dohe Tomislav Dasović je uočio legendarnog srpskog trenera Boru Milutinovića koji je vodio nacionalne selekcije na čak pet različitih svjetskih smotri: Meksiko 1986., Kostariku 1990., SAD 1994., Nigeriju 1998. i reprezentaciju Kine 2002.  

Kako objašnjavate fenomen Hrvatske i je li ovo iznenađenje?

- Pa, ovo ne bi trebalo tretirati kao iznenađenje jer je Hrvatska već igrala u finalu u Rusiji, bilo bi dobro da se revanširaju Francuzima, ali o tom potom. Nije važno tko je favorit, Hrvatska ili Argentina, važno je da se u utorak pobjedi. Svi igrači su se me dojmili u hrvatskoj reprezentaciji, to su igrači koji su odgovori, koji imaju talent, o Luki Modriću ne bi pričao jer igra izvanredno - rekao je Milutinović. 

- Tužan sam što je Srbija rano ispala, ali isto tako sam tužan što nema reprezentacija poput Kine, SAD su isto ispale.  

Inače, trening vatrenih je propustio Joško Gvardiol radi poštede, stožerni igrač Dalićeve momčadi i prava atrakcija na ovogodišnjem Mundijalu. 

 

 

Zlatko Dalić nije htio riskirati i vjerujemo kako će 20-godišnji stoper Leipziga biti potpuno spreman za veliki okršaj protiv Messija i gaučosa u utorak od 20 sati po našem vremenu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije