VELIKI NEREDI

VIDEO Livaković nestao nakon što su ga nokautirali i raskrvarili u kaosu. Turci se pitaju gdje je

Dominik Livaković
Marko Lukunic/PIXSELL
18.03.2024.
u 08:00

Livakoviću se zbog svega morala ukazati pomoć na terenu, a dok je trčao prema svlačionici jedan huligan ga je još i snažno udario šakom u glavu

Izbili su neredi na utakmici između Fenerbahčea i Trabzonspora. Situacija je izmakla kontroli u samoj završnici utakmici. U devetoj minuti sudačke nadoknade, Dominik Livaković, prvi vratar hrvatske reprezentacije, zatražio je pomoć nakon što ga je nepoznati predmet s tribina pogodio u glavu i raskrvario mu bradu.

Livakoviću se zbog svega morala ukazati pomoć na terenu, a dok je trčao prema svlačionici jedan huligan ga je još i snažno udario šakom u glavu. Igrači Fenera su dugo nakon utakmice zbog incidenata ostali u svlačionici stadiona u Trabzonu, a na fotografijama i snimkama iz mix zone može se primjetiti da nema Livakovića.

Turski novinari su rekli: 'Vidimo sve igrače Fenerbahcea, ali ne i Livakovića. Opet ga nismo vidjeli. Gdje je on i zašto se Fener ne oglasi o tome?'

 

 

Inače, Fenerbahče je na kraju slavio s 3:2 u kaotičnom derbiju te zadržao korak za vodećim Galatasarayem na ljestvici turske Superlige. Ministar unutarnjih poslova Ali Yerlikaya objavio je da je pokrenuta istraga o događajima koji su se dogodili nakon utakmice.

- Odmah su pokrenute aktivnosti kako bi se identificirali gledatelja koji su ušli na teren nakon nogometne utakmice. Sport je prije svega sportski duh. Nasilje nije prihvatljivo na nogometnim igralištima. Javnost će biti obaviještena o razvoju događaja - poručio je ministar.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?