ŽESTOKO SUČELJAVANJE

VIDEO Hrvatski boksač 'popio' šamarčinu: Ovime si je kupio ulaznicu za intenzivnu njegu!

youtube
06.08.2021.
u 17:48

Naime, najprije je Babić lagano pljusnuo protivnika, a onda mu je ovaj uzvratio puno snažnije nakon čega je hrvatski boksač bio spreman potući se na licu mjesta.

Pred hrvatskim boksačem Alenom Babićem (7-0) u subotu je osmi profesionalni nastup kojom prigodom će mu prepreka biti 28 kilograma teži Britanac Mike Bennet (7-1). Između dvojice boraca zaiskrilo je već prigodom sučeljavanja kada je došlo do razmjene šamara.

Naime, najprije je Babić lagano pljusnuo protivnika, a onda mu je ovaj uzvratio puno snažnije nakon čega je hrvatski boksač bio spreman potući se na licu mjesta. Srećom, u tome je bio spriječen pa mu ostaje da u ringu Matchroomova borilačkog kampa u Brentwoodu višestruko uzvrati za poniženje koje mu je protivnik priuštio.

Video možete pogledati OVDJE

- Količina kažnjavanja koju će ovaj čovjek primiti bit će zaprepašćujuća. I neću stati sve dok se on bude u stanju micati. S tim kurvanjskim šamarom sebi si kupio ulaznicu za intezivnu njegu - najavio je Babić uz kojeg će i ovom prilikom biti njegov prijatelj Marko Milun. Kad već nije u Tokiju, gdje će se u Olimpijskom finalu njegove kategorije naći Uzbekistanac Jalalolov i Amerikanac Torrez, Milun je odlučio korisno provesti to vrijeme. Mladi Hrvat pozvan je da sparira ponajboljem teškašu današnjice Anthonyju Joshui koji se sprema za borbu s Ukrajincem Usikom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije