NAKON NEUSPJEHA

VIDEO Frustrirani Ronaldo mahao rukama i tražio penal, a na kraju bacio kapetansku traku

Cristiano Ronaldo
PEDRO NUNES/REUTERS
28.09.2022.
u 12:26

Imao je Ronaldo i jednu vrlo dobru priliku početkom nastavka kada je izašao gotovo sam pred španjolskog vratara Simona, ali je Španjolac dovoljno izašao i smanji kut te kapetan Portugala nije zabio.

Reprezentacija Španjolske pridružila se Hrvatskoj, Nizozemskoj i Italiji kao posljednji sudionik Final Four turnira za pobjednika Lige nacija. Španjolci su svladali Portugal u gostima 1:0.

Na semaforu je bilo za Portugalce povoljnih 0:0, jer su s dva boda viška ušli u susret, sve do 88. minute. kad je Nico Williams sjajno spustio loptu za Alvara Moratu. Napadač Atletica ne propušta ovakve prilike te je s dva metra lakoćom pogodio praznu mrežu za veliko slavlje Španjolaca.

Cristiano Ronaldo je van golgeterske forme ove sezone u kojoj je zabio samo jedan pogodak i to u Europskoj ligi protiv Sheriffa iz kaznenog udarca. Jedan od najubojitih napadača svih vremena ni sinoć nije bio oretjerano ubojit, napadačke oštrice su mu otupile pa je i sam vrlo frustriran zbog toga. Sinoć je ponovo imao nekoliko ispada, a jedan od njih bio je u 22. minuti utakmice kada je tražio kazneni udarac i mahao rukama prema talijanskom sucu Orsatu, više-manje bez ikakvih osnova.

Tu, za Ronalda, dvojbenu situaciju pogledajte OVDJE.

Imao je Ronaldo i jednu vrlo dobru priliku početkom nastavka kada je izašao gotovo sam pred španjolskog vratara Simona, ali je Španjolac dovoljno izašao i smanji kut te kapetan Portugala nije zabio. Nakon posljednjeg sučeva zvižduka i konačnog poraza, Ronaldo je ponovo bio nervozan i kapetansku traku je skinuo i samo bacio od sebe.

Taj trenutak pogledajte OVDJE.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije