POBIJEDIO U MEČU

VIDEO Đokovića pogodili bocom u glavu! Prvi tenisač svijeta u bolovima pao na tlo

Screenshoot
10.05.2024.
u 22:10

Pri izlasku s terena Novak Đoković je dijelio autograme, a s tribina je doletjela boca. Srpski tenisač primio se za glavu i stropoštao na tlo, a osoblje je brzo dotrčalo do njega

Novak Đoković, prvi tenisač svijeta, uspješno je započeo s nastupom na zemljanom ATP Masters 1000 turniru u Rimu gdje je u drugom kolu svladao Francuza Corentina Mouteta 6-3, 6-1. Nesigurnost je Đoković pokazao samo na početku meča koji je počeo breakom Mouteta, ali je u nastavku prvi nositelj dominirao te na kraju upisao uvjerljivu pobjedu.

Rimski turnir Đokoviću je prvi nakon Monte Carla gdje je poražen u polufinalu od Ruuda. U trećem kolu suparnik Đokoviću bit će Čileanac Alejandro Tabilo koji je pobijedio Nijemca Yannicka Hanfmanna 6-3, 7-6(4).

Međutim, meč nije protekao bez incidenta. Pri izlasku s terena srpski je tenisač pogođen bocom u glavu i raskrvarena mu je glava. Pri izlasku s terena dijelio je autograme, a s tribina je doletjela boca. Nakon udarca Đoković je kleknuo na pod. Još uvijek nije poznato o kakvoj je ozlijedi riječ.

 

 

Najveće iznenađenje u petak priredio je srpski tenisač Miomir Kecmanović koji je iz turnira izbacio petog nositelja, Norvežanina Caspera Ruuda. Prvi set Ruud je dobio bez izgubljenog gema, ali je Kecmanović na kraju slavio 0-6, 6-4, 6-4.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije