nije bio imun na suze

VIDEO Djevojčica utrčala na teren, a Cristiano Ronaldo oduševio potezom

Profimedia
12.11.2021.
u 20:21

Slavni nogometaš Cristiano Ronaldo oduševio je potezom nakon utakmice protiv Irske kada je 13-godišnja djevojčica preskočila ogradu i uletjela na teren kako bi dobila dres Portugalca.

Mlada Addison Whelan (13) veliki je fan Ronalda, a nakon utakmice između Irske i Portugala odlučila je uletjeti na teren i tražiti dres slavnog nogometaša. Redari su je dopratili do Ronalda, a onda je Portugalac skinuo dres i učinio ovaj dan najljepšim u životu mlade nogometašice, piše Klix.

Irski mediji odmah su potražili Whealan i došli do podatka kako se radi o mladoj nogometašici slavnog tamošnjeg kluba Shelbournea. Djevojčica je otkrila što se sve dogodilo, kao i to da je Ronaldo odmah pitao za njezino stanje, odnosno je li sve u redu jer je bila uplakana.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

"Prvo sam preskočila barijere i utrčala na teren, ali su redari trčali za mnom. Dvojica su me sustigla, a ja sam dozivala ime Ronalda. On me čuo i okrenuo se, a onda je poručio redarima da me puste. Došao je do mene i bila sam šokirana. Bila sam uplakana kada sam tražila dres, a on me je pitao jesam li dobro i dao mi je dres. Vidjela sam i svog oca koji je bio šokiran. Pomislila sam da mi se snovi ostvaruju", rekla je mlada Addison irskim medijima.

Ono što je zanimljivo, Ronaldo je prije utakmice obećao da će dres pokloniti mladom golmanu Irske Gavinu Bazunuu, ali na kraju nije bio imun na suze djevojčice i učinio je lijepo djelo.

Naime, Irska i Portugal su remizirali bez golova, tako da je reprezentaciju koju predvodi Ronaldo potreban i bod protiv Rusije u posljednjem kolu za plasman u Katar.

Video možete pogledati OVDJE

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije