SKANDALOZAN POTEZ

VIDEO Bijesni Ronaldo udario autističnog dječaka i razbio mu mobitel

10.04.2022.
u 11:09

- Ronaldo je prošao pored mog sin, razbio mu mobitel i nastavio hodati. Plakala sam, bila sam potresena. Jacob je bio u potpunom šoku - autističan je i ima dispraksiju, tako da nije baš shvatio što se događa dok se nije vratio kući - rekla je mama

Everton je jučer upisao važnu pobjedu u borbi za ostanak pobijedivši na Goodison Parku Manchester United s 1:0. Manchester United je, pak, ovim porazom uvelike umanjio izglede za osvajanje jednog od prva četiri mjesta na kraju sezone koja vode u Ligu prvaka.

Poraz Manchestera loše je utjecao na Cristiana Ronalda koji je bio iznimno nervozan nakon utakmice. Portugalac je udario po ruci dječaka koji ga je snimao i nešto mu dobacivao. Mobitel je pao na pod, a dječak ostao s modricom. Dječakova mama kaže da je autistični sin ostao u šoku.  

- Ronaldo je prošao pored mog sina, razbio mu mobitel i nastavio hodati. Plakala sam, bila sam potresena. Jacob je bio u potpunom šoku - autističan je i ima dispraksiju, tako da nije baš shvatio što se događa dok se nije vratio kući - rekla je mama i dodala: 

- Stvarno je uzrujan zbog toga i potpuno ga je odvratilo od ponovnog odlaska na utakmicu. Ovo je prva nogometna utakmica na kojoj je bio i to se dogodilo. On je autističan dječak, a napao ga je nogometaš. Ronaldo se nakon incidenta ispričao i pozvao dječaka na utakmicu na Old Trafford.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije