TEN HAG GA ŽELI ZADRŽATI

Veliki preokret, je li ovo dokaz da Ronaldo ipak ostaje u Manchester Unitedu?

Cristiano Ronaldo
Profimedia
26.07.2022.
u 18:46

Iako se već tjednima po raznim medijima piše kako Cristiano napušta Otok, čini se da ipak neće biti tako.

Već dugo vremena se nagađa hoće li Cristiano Ronaldo ostati u Engleskoj ili će preseliti u neki drugi vrhunski europski klub. Novi menadžer Crvenh vragova, Erik Ten Hag, jasno je poručio kako računa na Portugalca za nadolazeću sezonu koja počinje početkom mjeseca kolovoza.

Poznata stranica na Instagramu - 433, objavila je fotografije kako Ronaldo dolazi u Carrington trening kamp, što bi moglo značiti kako ipak postoji šansa da ostane u Kazalištu snova.

Fabrizio Romano javlja da će se održati sastanak između nizozemskog trenera i CR-a kako bi se pokušali dogovoriti detalji ostanka.

 

 

37-godišnji napadač i dalje želi igrati Ligu prvaka, što mu United ne može priuštiti jer nastupa u Europskoj ligi, ali dobrim planom i bogatim ugovorom ga mogu zadržati.

Menadžer Jorge Mendes navodno ubrzano radi na pronalasku novog Ronaldovog poslodavca, ali klub ne želi ni čuti za prodaju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije