Premijer liga BiH

Velež i teoretski ispada iz lige, značajna pobjeda Viteza

04.04.2016.
u 07:12

Poslije 23. utakmice u Premijer ligi BiH poznato je ime prvog kluba koje će sigurno napustiti društvo najboljih, a to je Velež. Rođeni su poraženi u Vrapčićima protiv Slobode (1:2), te nakon ovog poraza nemaju ni matematičke izglede za ostanak u ligi.

Vitezu dobro ide u borbi za ostanak u ligi, a ovu je momčad posebno ohrabrila 4:0 pobjeda protiv Drine. U korektnoj utakmici Vitez je u nastavku uspio slomiti otpor Drine. Na odmor se otišlo bez golova. U nastavku Vitez je pojačao. Prvo je Livančić u 52. minuti pogodio na asistenciju Sadikovića, a samo četiri minute kasnije Jurić je povećao na 2:0 s 15-ak metara na asistenciju Đurića. Vitez nije posustao pa 10 minuta kasnije Jusufbašić dobro ulazi u kazneni prostor Drine i idealno pronalazi usamljenog Mrkaića koji povećava na 3:0. Do kraja Livančić svojim drugim pogotkom postavlja konačnih 4:0 za Vitez, piše Večernji list BiH.

Nogometaši Sarajeva svladali su Borac 1:0 pogotkom Barbarića u 41. minuti. Susret je obilježio sudac Elvis Mujić koji je u 81. minuti dodijelio tri crvena kartona. Sporni trenutak se dogodio kad je Mujić igračima Sarajeva dopustio završiti napad iako je njihov igrač Mihojević ležao na terenu, da bi nakon toga prekinuo kontru Borca, što je izazvalo gužvu na terenu, naguravanje i ulijetanje klupe Sarajeva u teren. Kad se situacija smirila, sudac je podijelio crvene kartone Predragoviću i Radinoviću, a kod Sarajeva Barbariću.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije