POLUFINALNI DUEL

Večeras odluka na Etihadu: Manchester City lovi prvo, a PSG drugo finale Lige prvaka

04.05.2021.
u 09:42

Večeras se u terminu od 21 sat igra uzvratni susret polufinala Lige prvaka na Etihadu, gdje Manchester City dočekuje PSG i ima prednost iz prvog susreta rezultatom 2:1.

City je u prvom susretu slavio rezultatom 2:1 pogocima Kevina de Bruynea i Riyada Mahreza i već je jednom nogom zakoračio u svoje prvo finale Lige prvaka u povijesti.

"Oni će biti opasni isto kao i u prvom susretu. Imaju pametnog trenera i mogu se prilagoditi svakoj situaciji, a ja ne znam kako će igrati u ovom susretu. Naša želja za ulazak u finale je normalna, ali moramo se fokusirati na našu igru, pa čak i ako krene loše po nas, moramo ostati pribrani. Pokušat ćemo nametnuti naš stil igre koliko god je to moguće. Moramo se dobro braniti, biti strpljivi i pokušati postizati pogotke", rekao je menadžer Cityja Pep Guardiola, koji će imati sve igrače na raspolaganju.

PSG, koji je poveo u prvom meču pogotkom Marquinhosa, se ne smije nikada otpisivati, no igrači pariskog kluba će morati odigrati najbolji meč ove sezone kako bi se drugu godinu uzastopno plasirali u finale elitnog europskog klupskog takmičenja.

"U nogometu uvijek morate vjerovati u uspjeh. Pokušat ćemo pobijediti, znamo da nam trebaju minimalno dva gola. Naravno da osjećamo blagi pritisak, ali u nogometu je najvažnije pokušati pobijediti", rekao je trener Parižana Mauricio Pochettino, koji sigurno na raspolaganju neće imati povrijeđenog lijevog beka Juana Bernata, ali ni Idrissu Gueyea, koji je u prvom meču dobio crveni karton.

No, veliki problem za njega će predstavljati povreda mišića Kyliana Mbappea, koji prema trenutnim informacijama neće početi u početnoj postavi i čekat će priliku s klupe.

Susret Manchester City - PSG igra se od 21 sat, a tekstualni prijenos meča ćete moći pratiti na portalu Klix.ba.

Vjerovatni sastavi

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Dias, Cancelo, Rodri, Gündogan, Mahrez, Silva, Foden i De Bruyne.

PSG: Navas, Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo, Verratti, Paredes, Di Maria, Neymar, Draxler i Icardi.

Ključne riječi
PSG

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije