VELIKA POBJEDA

Vatreni spustio Argentincima: Oni padaju i plaču kao curice

22.06.2018.
u 07:46

- Ja sam vidio Argentince koji padaju i plaču kao curice. Igrali smo agresivno i puni želje, te smo ostvarili veliku pobjedu, iako je moglo biti još golova - rekao je Vrsaljko

Ante Rebić sinoć je golom u 53. minuti načeo Argentinu. Iskoristio je loše dodavanje vratara Caballera i zabio golčinu. 

- Dobio sam udarac kad je bio faul na centru, broj dva me udario. Poslije toga vidio sam da Messi napada Strinića, a ja sam bio iza njega i samo sam molio Boga da ga ne prođe. Srećom, okrenuo se na drugu stranu i tada je krenula kontra. Iskreno, ne znam ni sam kako sam istrčao tu kontru i kako sam udario loptu. Odmah poslije toga sam morao izaći, nisam više mogao. Previše me boljelo stopalo - objasnio je Rebić, prenose 24sata. 

A Šime Vrsaljko je kontrirao argentinskom izborniku.

- Sampaoli rekao da su oni dominirali? Ne znam što je on gledao, ja sam vidio Argentince koji padaju i plaču kao curice. Igrali smo agresivno i puni želje, te smo ostvarili veliku pobjedu, iako je moglo biti još golova. Argentina? Ma mi smo bili moćni! Želimo daleko na SP-u - rekao je Vrsaljko.

Strijelac je bio i Ivan Perišić.

- Odradili smo odličan posao, rekli smo da se trebamo dobro braniti kao momčad i točno smo to učinili. Svi trče, svi zatvaraju, to je jedini dobar put. A mi ćemo uvijek dati gol. Imali smo i prije dobre šanse, mogli smo i ranije riješiti utakmicu. Imali smo prilika i u prvom poluvremenu, a golovi su onda stigli nakon pauze. Imamo šest bodova, zaslužili smo ih i sad želimo pobijediti i Island. Hvala svim navijačima, uvijek su bili prava podrška. Osmina finala? Bitno je da smo mi dobri i puni samopouzdanja, pa tko dođe, dođe - rekao je Perišić.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije