Božićni turnir Hvidra-Mostar 2021.

Vaske Benz svladao Zrinjski, Speedy Gonzales bolji od Pruda

Foto: Stojan Lasić
1/18
11.12.2021.
u 14:37

Božićni malonogometni turnir Hvidra-Mostar 2021. nastavljen je i utakmicama u petak 10. prosinca. U utakmicama poluzavršnice u katerogiji "Osnovne škole" OŠ Ivana Gundulića minimalnim rezultatom 1:0 svladala je ekipu OŠ Ilije Jakovljevića. Strijelac je bio Ivan Kukić. U drugoj utakmici večeri OŠ Petra Bakule istim rezultatom svladala je ekipu OŠ A. B. Šimić. pogodak za pobjedu postigao je David Pavlović.

Foto: Stojan Lasić

U četvrtzavršnici "Seniora" Vaske Benz Ljuti Dolac je bio bolji od MNK Zrinjski i slavio rezultatom 5:2. Strijelci: Samir Gosto 2, Bilal Jelić, Mario Aladžić, Anel Radmilović // Marko Šunjić, Ivan Perić. U drugoj utakmici večeri ekipa Dost. pizze Speady Gonzales slavila je nad MNK Prud Metković rezultatom 2:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Toni Tipurić i Mario Marić, dok je za MNK Prud Metković strijelac bio Robert Pijević.

Foto: Stojan Lasić

Turnir se nastavlja u ponedjeljak, 13. prosinca kada je na rasporedu završnica u kategoriji "Osnovne škole". Prvo će na parket izaći ekipe OŠ Ilije Jakovljevića i OŠ A.B.Šimić. Oni će se boriti za 3 mjesto, a utakmica počinje u 18 sati. U 19 sati na rasporedu je utakmica za prvo mjesto, a sastaju se ekipe OŠ Petra Bakule i OŠ Ivana Gundulića.

Dodjela nagrada i priznanja predviđena je u 19.40 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije