POKRENUTA ISTRAGA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Umro je nakon nokauta, oko ringa nije bilo nikog da mu pomogne

02.02.2021.
u 20:05

Nesretni je muškarac nakon udarca ostao bez svijesti, a lokalni portal BOL News prenosi kako organizator uopće nije predvidio medicinsko osoblje tijekom borbe

Muhammad Aslam Khan, 33-godišnji pakistanski boksač, umro je u nedjelju nakon što ga je suparnik Wali Khan Tareen nokautirao tijekom humanitarne borbe priređene u jednom klubu u Karachiju.

Nesretni je muškarac nakon udarca ostao bez svijesti, a lokalni portal BOL News prenosi kako organizator uopće nije predvidio medicinsko osoblje tijekom borbe. Aslam Khan je u ringu zadobio teške povrede glave, a ozljedama je podlegao u privatnoj bolnici u koju je potom prebačen.

Khan je u ponedjeljak već pokopan u Pishinu, a lokalne su vlasti pokrenule istragu protiv organizatora koji su, po svemu sudeći, borbe održavali ilegalno, bez znanja Pakistanskog boksačkog saveza, i uz očajne sigurnosne uvjete.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije