Tin Jedvaj:

Uz trenera smo, a sudac je taj koji je izveo show

Tin
23.02.2016.
u 13:00

Dok je sudac izvodio svoj ‘show program’, mi smo se u svlačionici odmarali, kaže hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj. Trenera Rogera Schmidta očekuje kazna saveza

Sudac je uništio utakmicu! Nismo čak bili ni toliko iznenađeni prekidom, koliko nas je šokiralo njegovo suđenje, kaže Tin Jedvaj .

U okršaju njegova Bayer Leverkusena i dortmundske Borussije sudac Felix Zwayer prekinuo je utakmicu na 15 minuta jer trener Leverkusena Roger Schmidt nije želio otići na tribine nakon isključenja.

- Što smo radili tih 15 minuta? Ništa posebno, malo se odmorili. A sudac je za to vrijeme imao svoj ‘show program’ - rekao je Jedvaj, koji je sve to promatrao s klupe jer je iz igre izašao sedam minuta prije događaja o kojem će se sigurno još dugo pričati.

- Naravno da je i poslije utakmice u svlačionici glavna tema bio sudac - kaže Tin, koji je objasnio i zašto je Schmidt tako reagirao:

- Naš trener nije htio otići na tribinu zato što mu sudac nije osobno došao i isključio ga nego je to učinio preko četvrtog suca i mog suigrača Kiesslinga .

Schmidt se poslije utakmice ispričao, pokušao je ublažiti posljedice svoga poteza, no kazna ga sasvim sigurno čeka. Čak su se pojavile i priče kako mu mjesto na klupi Leverkusena nakon ovoga više nije sigurno. No potporu igrača ima, u to nema nikakve dvojbe.

- Mi smo uvijek uz našeg trenera - prenio je Jedvaj razmišljanja iz svlačionice Bayera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?