Održan sastanak

‘Uvijek vjerni HB’ pripremaju se za nadolazeću utakmicu s Ukrajinom

04.03.2017.
u 11:11

Udruga “Uvijek vjerni Herceg Bosna” održala je redoviti sastanak, kao i skupštinu podružnica. Nakon nedavno održanog sastanka s podružnicama u inozemstvu (Sttutgart), ovaj put je uslijedio posjet Jajcu i njihovoj podružnici koja je organizirala sami sastanak, kao i druženje za povjerenike podružnica s teritorija BiH. Sastanku je nazočilo i izaslanstvo HNS-a koje je predvodio Boris Durlen te je u otvorenom i srdačnom razgovoru, koji je predvodio predsjednik udruge Ilija Perković, doneseno više zaključaka za članove i sve istinske navijače hrvatske nogometne reprezentacije.

Uskoro se igra utakmica s Ukrajinom, a navijače se poziva da se odnose s punim respektom prema protivniku i njegovim navijačima koji dijele slične probleme kakve smo i mi imali kroz našu povijest. Povjerenici će se staviti na raspolaganje za organizaciju putovanja i prikupljanje prijava članova zainteresiranih za odlazak na utakmicu. U Zagrebu će se svi članovi koji organizirano budu išli iz “UV Herceg Bosna” okupiti zajedno te posjetiti multimedijalni muzej hrvatskog nogometa i zajedno krenuti prema Maksimiru. Utakmica se igra 24. ožujka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije