NAJBRŽI PORAZ KARIJERE

Đoković doživio novi šok: Publika ga žestoko izviždala nakon što ga je protivnik pomeo s terena

12.05.2024.
u 17:22

Iako je do sada turnir u Rimu osvajao čak šest puta, ove je godine već nakon trećeg kola izgubio priliku da obrani naslov

Težak poraz doživio je Novak Đoković u dvoboju 3. kola ATP turnira iz Masters serije u Rimu. I dalje najbolji tenisač na svjetskoj rang-ljestvici izgubio je od čileanskog predstavnika Alejandra Tabila sa 6:2, 6:3. Bio je to meč koji je stigao samo dva dana nakon nemilog incidenta. Tada je, podsjetimo, Đoković slučajno s tribine bio pogođen bocom u glavu. Nakon tog je incidenta Đoković morao ići na šivanje glave.

Đoković nije igrao dobro, a sve što je pokušavao nije mu polazilo za rukom. U prilog mu nije išlo niti to što ga je domaća, rimska publika u nekoliko navrata glasno izviždala, s velikim finalom nakon meča, kada su zvižduci bili i najglasniji. Meč je trajao samo sat i osam minuta, a 32. tenisač svijeta upisao je jednu od najvećih pobjeda u svojoj karijeri.

Bio je to najbrži Đokovićev poraz u cijeloj karijeri, onaj koji će loše odzvoniti pred drugi Grand Slam turnir sezone u Roland Garrosu. Iako je do sada turnir u Rimu osvajao čak šest puta, ove je godine već nakon trećeg kola izgubio priliku da obrani naslov.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?