OBJAVIO HNS

Uvijek rado viđen gost: Daliću prije Slovačke stigla istinska legenda hrvatskog nogometa

HNS CFF
15.11.2019.
u 21:58

Zlatko Dalić mogao bi postati tek drugi hrvatski izbornik koji bi vodio reprezentaciju i na Svjetskom i na Europskom prvenstvu, a jedinom prije njega to je uspjelo Miroslavu Ćiri Blaževiću

Zlatko Dalić s reprezentacijom Hrvatske se nalazi u Rijeci gdje se pripremaju za subotnji ogled sa Slovačkom.

U slučaju osvojenog boda ili pobjede Hrvatska će osigurati nastup na Europskom prvenstvu 2020. godine. 

Time bi Zlatko Dalić postao tek drugi hrvatski izbornik koji bi vodio reprezentaciju i na Svjetskom i na Europskom prvenstvu, a jedinom prije njega to je uspjelo Miroslavu Ćiri Blaževiću. 

Blažević je Hrvatsku vodio na Europskom prvenstvu 1996. godine u Engleskoj i Svjetskom 1998. godine u Francuskoj gdje nas je doveo do tada najvećeg uspjeha - brončane medalje. 

Upravo je šarmantni Ćiro posjetio svog 'učenika' koji je nadmašio njegov uspjeh iz Francuske povijesnim srebrom u Rusiji. 

Foto: HNS CFF

HNS je na Twitteru objavio fotografiju dva trenera u ugodnom druženju uz kavu, uz opis: - Ispisali su povijest. Zlatko Dalić, 2018. srebrna medalja, Ćiro Blažević, 1998. brončana medalja. 

I zaista je lijepo vidjeti druženje naša dva trenerska velikana. Jedno je sigurno, razgovor bi bilo zanimljivo čuti.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije