KVALIFIKACIJE ZA SP

Utakmica s Finskom igra se na Rujevici, ulaznice tri puta skuplje!

22.09.2017.
u 15:30

Ulaznice za Osijek trebale su biti u prodaji po 30 i 50 kuna, iste će se za Rujevicu prodavati po 50 (sjever i jug), 100 (istok) i 150 kuna (zapad)

Kvalifikacijska utakmica za SP Hrvatska - Finska igrat će se 6. listopada u Rijeci. Posljednji domaći kvalifikacijski dvoboj hrvatske nogometne reprezentacije i službeno je prebačen na Rujevicu, no iznenađuje što će ulaznice za tu utakmicu sada biti i gotovo tri puta skuplje!?

Dok su ulaznice za Osijek trebale biti u prodaji po 30 i 50 kuna, iste će se za Rujevicu prodavati po 50 (sjever i jug), 100 (istok) i 150 kuna (zapad)...

Jedini protiv ovakve odluke o promjeni domaćinstva bio je Ante Vučemilović-Šimunović, no velika većina čelnika HNS-a odlučilo je kako će se utakmica ipak igrati u Rijeci.

Prema mišljenju vodstva HNS-a travnjak na Rujevici će početkom listopada biti u puno boljem stanju, pa će se i igrače tako manje trošiti uoči posljednje kvalifikacijske utakmice s Ukrajinom...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije