Nogomet

Upravni odbor NK Čelik podnio kolektivnu ostavku

16.06.2017.
u 08:00

Upravni odbor NK Čelik oglasio se priopćenjem kojim obavještava javnost da su zbog niza problema podnijeli kolektivnu ostavku, a kao osnovni razlog navodi se nerealizirani “dogovor oko potpisivanja reprograma te daljeg preciziranja odnosa između NK Čelik i Grada Zenice”.

Ovaj Upravni odbor izabran je u siječnju i pred sebe je postavio tri cilja, povratak navijača na stadion Bilino polje, ostanak u Premijer ligi i potpisivanje reprograma dugovanja prema Poreznoj upravi.

- Ovaj treći uvjet smo smatrali najlakše ostvarivim jer su potpise za ispunjavanje istog dali i gradonačelnik i predsjedateljica Gradskog vijeća puno prije nego što je ovaj Upravni odbor dobio mandat. Prva dva cilja smo ispunili i na tome se zahvaljujemo igračima i stručnom štabu, NGG Za Čelik i, naravno, najboljim među nama, popularnim Robijašima. Treći, nažalost, nije ispunjen zato što se u posljednje vrijeme mnogo priča o gašenju Nogometnog kluba Čelik i formiranju nekih “kvazi-klubova”, koji bi zauzeli njegovo mjesto, navodi se u priopćenju Kluba.

U priopćenju se Upravni odbor NK Čelik Zenica zahvaljuje svima koji su bili podrška NK Čelik Zenica u proteklih pet mjeseci i poziva “gradonačelnika i predsjedateljicu Gradskog vijeća da ispune svoja predizborna obećanja, te da pokažu Zenici i zeničkoj javnosti da je Čelik svetinja”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije