Beckham

United me ponizio, ali u klubu nije bilo zlostavljanja

David Beckham
29.01.2017.
u 12:30

Nogometni svijet je prije nekoliko mjeseci potresao veliki pedofilski skandal. Mnogi bivši igrači su se javili sa svojim iskustvima iz mlađih kategorija engleskih klubova, Premijerligaši su pristali surađivati s policijom u istrazi, a sada se javio i David Beckham koji tvrdi da se u Manchester Unitedu takvo nešto nikada nije dogodilo, prenosi Goal.com

Beckham tvrdi da je često, kako bi naučio lekciju, bio ponižavan tijekom svog vremena u akademiji, ali da se nikada nije dogodio nikakav prijestup od strane klupskog osoblja.

"Sramotno je to što se događalo i nešto se mora napraviti po tom pitanju. Ali toga nikada nije bilo u Manchester Unitedu," rekao je Beckham u radijskoj emisiji BBC-a.

"Ako smo prešli liniju, morali bi izvoditi smiješni ples na sredini svlačionice pred igračima koji su nam u to vrijeme bili heroji. To je bilo najbliže zlostavljanju u Unitedu."

"Bilo je ponižavajuće, ali to je sve. Radili smo to kako bi naučili lekciju, nije to bilo ništa pokvareno."

"Volio bih vjerovati da FA radi sve što može kako bi istražio optužbe, ali nešto će se moći promijeniti tek kada se javi više bivših profesionalaca i kada daju svoje mišljenje," smatra legendarni veznjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije