ANDY RUIZ

Ruiz završio na ulici. Žena koja mu je rodila petero djece izbacila ga iz kuće

01.04.2023.
u 19:38

Rastao se još jedan od poznatijih parova u svijetu sporta. Čuveni boksački šampion Andy Ruiz je od danas na ulici nakon što ga je žena izbacila iz kuće. Razlog nije teško pogoditi. Nakon što je slavni boksač Andy Ruiz ulovljen sa Mayerli Alonso, njegova dosadašnja supruga je odlučila da ga izbaci iz kuće zbog nevjere.

Ruizova izvanbračna supruga, Julie Lemus, iznenadila se prošli tjedan nakon što je saznala za prijevaru i rekla boksaču da će komunicirati samo preko odvjetnika. Ona nije stala tu pošto je snimila video kako kupi Ruizove stvari, stavlja ih u kantu za smeće i zatim baca na ulicu, pišu razni svjetski mediji.

Tako se Andy više neće moći vratiti u svoj dosadašnji dom te će morati tražiti privremeni smještaj. Možda u hotelu ili kod ljubavnice. Prije nego što će proslaviti svoj 25. rođendan Julie je američkom bokseru rodila čak petero djece. U pitanju su Andy Ruiz koji nosi isto ime kao otac, zatim Bella Ruiz, Richie Ruiz, Manny Ruiz i Beverly Ruiz.

Do sada je šampion u teškoj kategoriji nekoliko puta varao svoju suprugu, ona bi mu opraštala, međutim jasno je da više nema nazad. Inače, i sam Ruiz se odlučio oglasiti uz poruku da će nastaviti da se brine za svoju djecu i da nikada nije bježao od toga.

- Vrijedno je napomenuti da ću uvijek brinuti za dobrobit svoje djece i uvijek ću poštovati njihovu majku. Hvala vam puno na podršci i tražim vaše poštovanje u ovom trenutku života - poručio je Ruiz.

Ruiz je posljednji put u ringu bio u rujnu 2022. kada je u Los Angelesu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Kubanca Luisa Ortiza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije