kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Ulaznice za utakmicu Portugala i BiH već rasprodane

Portugal
29.05.2023.
u 18:56

Izbornik Portugala Roberto Martinez danas je objavio popis igrača na koje će računati u lipanjskim utakmica, a popis zvijezda predvodi proslavljeni Cristiano Ronaldo.

Ulaznice za utakmicu između Portugala i Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za Europsko prvenstvo iduće godine su već rasprodane, objavio je danas Nogometni savez Portugala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Portugal (@portugal)

 

Susret trećeg kola kvalifikacijske grupe J igrat će se na stadionu Luž u Lisabonu koji ima kapacitet 65.000 sjedećih mjesta. Na tribinama će se naći i navijači bh.  reprezentacije pa nas sigurno očekuje spektakl na stadionu na kojem inače domaće utakmice igra Benfica, piše Klix.ba

Izbornik Portugala Roberto Martinez danas je objavio popis igrača na koje će računati u lipanjskim utakmica, a popis zvijezda predvodi proslavljeni Cristiano Ronaldo.

S druge strane, izbornik reprezentacije BiH Faruk Hadžibegić će popis nogometaša objaviti u srijedu, za kada je sazvao i konferenciju za medije.

Nakon dva odigrana kola Portugal je prvi u grupi sa šest bodova, slijedi Slovačka sa četiri, BiH i Island s tri i Luksemburg s bodom, dok je Lihtenštajn posljednji bez bodova.

Podsjetimo, utakmica između Portugala i Bosne i Hercegovine igra se 17. lipnbja u Lisabonu, a tri dana kasnije dolazi Luksemburg u Zenicu.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije