Roma

Ukoliko prodaju Pjanića čelnici Rome žele dvojicu mladih veznjaka

pjanic
02.05.2016.
u 08:40

Roma bi za Pjanića mogla dobiti 38 milijuna eura, a taj novac bi bio usmjeren u dovođenje talentiranih veznjaka Bazoera i Brozovića

Iako sezona još uvijek nije završena, talijanski mediji sprekuliraju o predstojećem ljetnom prelaznom roku u kojem će Roma pokušati premostiti razliku u kvaliteti s ekipom Juventusa, koja je u Italiji osvojila pet naslova prvaka uzastopno. 

Ugledni talijanski list The Corriere dello Sport navodi da će čelnici Rome, ukoliko prodaju Miralema Pjanića, dovesti dvojicu mladih veznjaka: devetanestogoidšnjeg Riechedlyja Bazoera (Ajax) i dvadesettrogodišnjeg Marcela Brozovića (Inter).

Roma bi za Pjanića mogla dobiti 38 milijuna eura, a taj novac bi bio usmjeren u dovođenje talentiranih veznjaka Bazoera i Brozovića, prenosi Klix. 

Za Pjanića su, nakon sjajnih nastupa za Romu ove sezone, interes izrazili veliki klubovi širom Europe: Bayern, Barcelona, PSG, Chelsea i Manchester United.

Roma će danas u okviru Serije A gostovati Genoi, a igrači Vučice moraju osvojiti tri boda ukoliko žele ostati u utrci za drugo mjesto, budući da zaostaju za Napolijem dva boda.

U današnjoj utakmici Pjanić će izostati zbog suspenzije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije