marca

Ugledni Španjolci uvjereni: Rakitić broji zadnje dane u Barceloni!

Reuters/Pixsell
29.10.2019.
u 12:30

Naime, Barca mora od prodaje do 30. lipnja mora zaraditi oko 124 milijuna eura radi odobrenja budžeta za ovu sezonu. U tom 'katalogu' se uz Rakitića nalaze i Arturo Vidal, Coutinho i Samuel Umtiti i Marc Cucurella

Ivan Rakitić ovu polusezonu u Barceloni neće pamtiti po dobru. Trener Ernesto Valverde odlučio se vezni red povjeriti trojcu Busquets - Arthur - De Jong, a do prošle godine neizostavni hrvatski reprezentativac osuđen je na mrvice s klupe. 

Činilo se kako će već na ljeto napustiti Barcelonu, čak je i uzeo kratki odmor od reprezentacije dok se ne riješi ta situacija, ali je na kraju ipak ostao u španjolskom gradu.

Na kraju je ispalo kako je to bila loša odluka jer trenera nije uvjerio da mu treba pružiti više prilika te se opet sve glasnije spominju transferi u neke od ostalih europskih nogometnih giganta. 

I dok je prije par dana list Mundo Deportivo objavio kako će Barca tražiti 40-ak milijuna eura za Hrvata, Marca se pozabavila 'katalogom' katalonskog kluba. 

Naime, Barca mora od prodaje do 30. lipnja mora zaraditi oko 124 milijuna eura radi odobrenja budžeta za ovu sezonu. U tom 'katalogu' se uz Rakitića nalaze i Arturo Vidal, Coutinho i Samuel Umtiti i Marc Cucurella.

Španjolci tvrde kako se za Raketu zanimaju Inter, engleski velikan Manchester United, a kao najizgledniji kandidat je talijanski div Juventus.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?