Lovre Rogić

U Zrinjski stiže vratar kojeg je nekad hvalila legenda Bayerna

Lovre Rogić
PIXSELL
29.05.2023.
u 21:56

Sezona u Premijer ligi BiH je završena, a klubovi se već sada bave igračkom križaljkom za narednu sezonu. Jedan od njih je i bh. prvak Zrinjski u čije bi redove mogao doći doskorašnji vratar Šibenika Lovre Rogić.

Ekipa Šibenika ispala je iz 1. HNL, a Rogić je tijekom čitave sezone bio neizostavna jedinica na golu ove ekipe.

Prema informacijama iz hrvatskih medija za Rogića su se spominjale ponude iz Poljske i Italije, ali sada se pojavila informacija da će postati novi čuvar mreže Plemića.

Zrinjski je navodno zainteresiran i za usluge Tea Maroševića, nogometaša TSC 1860 Munchena, no za sada je sve špekulacija, piše Klix.ba.

Ovaj 27-godišnji golman je prije Šibenika branio za njemačke niželigaše Kelkheim i Kalbach gdje ga je skautirao legendarni igrač Bayerna Mario Basler.

"Gledao ga je i slavni Mario Basler. On je tada bio sportski direktor Lokomotive Leipzig, imao je samo riječi hvale za Lovru. Ali, znate kako je, nije sve tako idealno kako se čini, trebalo je to malo i pogurati, malo sreće. Tko zna kako bi se sve to rasplelo. A i Rijeka se zanimala. Ali, neka njega u Šibeniku, daj Bože zdravlja i neka brani", rekao je te prilike njegov otac Mladen.

Trener aktualnih prvaka BiH Krunoslav Rendulić od golmana trenutno na raspolaganju ima Topića, Soldu i Marića koji je bio njegov prvi izbor u pohodu na duplu krunu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije