Nogomet

U Žepču održana skupština “Uvijek vjerni”, spojila ih iskrena ljubav prema vatrenima

16.05.2019.
u 08:30

Prošli vikend u Žepču okupili su se članovi udruga navijača hrvatske reprezentacija “Uvijek vjerni” iz Hrvatske i BiH. Nije slučajno što se godišnja skupština udruge održala upravo u ovom gradu.

Oko 200 registriranih članova

Naime, žepačka udruga “Uvijek vjerni” slovi kao najaktivnija u BiH, pa je održavanje skupštine u Žepču priznanje za ranije aktivnosti i poticaj za buduće:

- Drago mi je što se skupština održala u Žepču, ali moram reći da ima još aktivnih udruga, primjerice u Ljubuškom...

Imamo oko 200 registriranih članova. Raspoloženje i ljubav prema vatrenima u našem je gradu takvo da ćemo se potruditi da postanemo brojniji za još nekoliko stotina članova, - rekao nam je povjerenik žepačke udruge Josip Hrkać Baćo, pozdravljajući na početku rada skupštine goste, na čelu s predsjednikom krovne hrvatske udruge “Uvijek vjerni” Mijom Šokčevićem, te predsjednikom udruge “Uvijek vjerni” BiH Ivanom Šunjićem i povjerenike iz Busovače, Gruda, Kraljeve Sutjeske, Mostara, Ljubuškog, Maglaja, Širokoga Brijega, Posušja, Zavidovića, Viteza, Žepča itd.

Zahvala domaćinu

Gosti su zahvalili domaćinima na svim aktivnostima u prošlosti te planovima za budućnost, o čemu predsjednik Hrkać, između ostalog, kaže:

- Za nastupe vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji naša je Udruga osigurala 87 ulaznica. Bilo je tu navijača i iz drugih gradova, a bilo je primjera kako su čitave obitelji preko nas dobile ulaznice.

Dobro surađujemo s HNS-om, pa i pojedinim igračima, kao Rakitićem, čija je majka Kata rođena Žepčanka.

Uz cjelodnevno druženje, upriličeno je i polaganje vijenaca na središnjem spomeniku poginulim braniteljima HVO-a. Tijekom posjeta spomen-sobi poginulih i nestalih branitelja HVO-a, predstavnicima Udruge poginulih branitelja čelnici udruge “Uvijek vjerni” uručili su novčani prilog. Ta praksa nastavit će se i ubuduće. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije