Željezničar

U Želji tvrde kako je zaostatak za trećeplasiranim Širokim ipak nadoknadiv

zeljeznicar
22.12.2015.
u 07:01

Plavi će prvu fazu priprema proći u Međugorju od 18. siječnja kada će tražiti nešto lakše protivnike

Željezničar u prijelaznom roku pokušava dovesti nekoliko provjerenih imena koja će pojačati momčad. Plavi su, nakon 18. kola, šesti na ljestvici s 12 bodova zaostatka za Slobodom (40), a 8 za trećim Širokim Brijegom. Na Grbavici smatraju kako bodovni zaostatak nije nenadoknadiv.

- Osim Dejana Đermanovića i Samira Bekrića, koji trebaju sami dovršiti dokumente, za sada još nema konkretnih stvari, priznaje nam Edis Mulalić koji je siguran u dolazak Đermanovića, inače napadača, dok je situacija s Bekrićem nešto kompliciranija.

Ipak, trener plavih vjeruje kako će do početka priprema, koje su zakazane za 10. siječnja, imati jasnu sliku o igračkom kadru.

- Jako mi je značajno što do početka priprema znam s kakvim igračkim kadrom raspolažemo. Vjerujem kako će to tako i biti jer bi se poslije toga bilo teško uigrati, smatra Mulalić koji će ekipu u Međugorje povesti 18. siječnja.

- Za sada je napravljen plan za prvi dio priprema u Međugorju gdje želim, s obzirom na to da ćemo imati nekoliko novih igrača, nešto laganije protivnike kako bismo se uhodali. Poslije toga ćemo imati i nešto jače provjere, objašnjava nam trener Želje, koji se vratio sa stažiranja za profi licenciju u njemačkom Darmstadtu, gdje je proveo dva tjedna. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije