Derbi i u Kupu

U Željezničaru prihvatili ulogu favorita

zeljo
08.03.2017.
u 09:00

Dvoboj Radnika i Željezničara u četvrtfinalu Kupa je i finale prije finala. Bijeljinci su branitelji naslova u Kupu, a na klupi Želje sjedi čovjek koji ih je i odveo do trofeja.

Odluka na Grbavici

Uz to, plavi s Grbavice žele otići do kraja u Kupu, a Radnik želi obraniti trofej, a u isto vrijeme - obje ekipe se nalaze u vrhu premijerligaške ljestvice te su dosta dobro otvorile proljeće. Željo je pobijedio u oba susreta, a Radnik je slavio protiv Olimpika te remizirao u Širokom (2:2). Želju je do pobjeda protiv Krupe i Mladosti vodio Ivan Lendrić, a on će biti i najveća opasnost po gol Radnika koji čuva Mladen Lučić.

- Sigurni smo kako nas čeka teška utakmica. Branimo trofej u Kupu i sigurno je da ćemo dati sve od sebe kako bismo zabilježili dobar rezultat, kaže nam Lučić, koji pod tim podrazumijeva...

- Samo da ne primimo gol, a da postignemo barem jedan, riječi su vratara bijeljinskog tima, koji smatra da je Radnik autsajder u dvomeču sa Željom, ali...

- Željo je vjerojatno najbolja ekipa u ligi, ali i mi imamo naše adute. Kući imamo problem kada igramo protiv ekipa koje se zatvore, a siguran sam da se Željo dolazi nadigravati. Znači, očekuje nas utakmica puna dinamike, trčanja, gdje će svi morati biti maksimalno koncentrirani jer jedna pogreška može biti presudna. Znamo koliko je Lendrić opasan, ali i dalje vjerujem da možemo ostati neporaženi u Bijeljini.

Lučić dodaje kako Željezničar nije ekipa kojoj se prijeti, ali ni Radnik nije momčad za podcjenjivanje.

- Puni smo samopouzdanja. Pobijedili smo Olimpik, remizirali u Širokom, gdje smo bili nadomak tri boda i definitivno smo izborili Ligu za prvaka. Protiv Želje zapravo nemamo što izgubiti i dat ćemo sve od sebe kako bismo dokazali kvalitetu koja je neosporna. Dobro radimo, dobro se osjećamo i to ćemo pokušati pokazati na terenu, riječi su Lučića, koji je uvjeren kako prva utakmica neće odlučiti pobjednika.

- Ne vjerujem da će netko srljati. Odluka će pasti na Grbavici, a nadam se kako ćemo mi na uzvrat doći s prednošću.

U Želji su odmah nakon izvlačenja parova prihvatili ulogu favorita. Međutim, svi znaju da je teren jedino mjerilo.

Favoriti

- Favoriti smo i tako ćemo se postaviti, ali Radnik je izuzetno čvrsta i organizirana ekipa. Cilj je postići gol, a ne primiti ga, a mislim da to možemo uraditi. Imamo mali problem protiv ekipa koje se na Grbavici zatvore, tako da bi od velikog značaja za nas bilo da u Bijeljini uspijemo zatresti mrežu Radnika. Time bismo uradili pola posla pred uzvrat, kazao nam je Bogičević.

Danas još igraju Sarajevo - Travnik i Mladost - Bosna Sema.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije