Široki Brijeg

U Ugljeviku protiv Zvijezde i “krtičnjaka”

30.03.2019.
u 09:10

Nakon dvotjedne prvenstvene stanke, u kojoj su igrači Širokog Brijega i radili i odmarali se, danas ih očekuje utakmica u Ugljeviku protiv Zvijezde 09, na istom “krtičnjaku” gdje su 2. ožujka u 21. kolu Premijer lige BiH sretno “izvukli” bod u sudačkom vremenu, nakon što je Zvijezda vodila 1:0.

Na Pecari se više spominje loš travnjak nego protivnik jer na njemu nije lako pokazati vrijednost.

Pogoršan zdravstveni bilten

Osim toga, kada se činilo da će trener Goce Sedloski i njegov stručni stožer imati na raspolaganju sve igrače koji su odradili pripreme, zdravstveni se bilten opet pogoršao. Bernardo Matić i Luka Begonja ozdravili su i opet su u konkurenciji, ali Dino Ćorić, Mario Babić i Stipe Jurić još nisu zdravi. Ćorić je na treningu uoči puta u Semberiju nizao krugove oko igrališta:

- Kao što vidite, “letim” i spreman sam - šalio se Ćorić...

No, Ćorić, Babić i Jurić nisu ušli u autobus, a kući su još ostali Josip Barišić, Tomislav Turčin i Zvonko Pamić. Sedloski, čini se, raspoređuje snage kako bi u srijedu u prvom polufinalnom susretu Kupa Bosne i Hercegovine imao što širu lepezu kandidata koji će se suprotstaviti ambicioznom “federalcu” Tošku.

Sretno se spasili poraza

- Bili smo bolji u nedavnoj utakmici protiv Zvijezde, ali na kraju se sretno spasili poraza sretnim golom Dražena Bagarića u 93. minuti. Uz pravi pristup i puno zalaganje, ipak možemo osvojiti tri boda. Zvijezda je dobila novoga trenera Milenka Bošnjakovića, što znači da će njezini igrači posebice “gristi” - rekao je pred put Josip Kvesić, koji će biti u početnom sastavu, ali ne na “prirodnom” mjestu na lijevom boku, nego na krilu.

Vjerojatni sastav: Bilobrk – Ćorluka, Kovačić, Perković, Marković – Enin, Matić – Franjić, Begonja, Kvesić – Bagarić (Zlomislić, Hrkać, Kožul, Stanić, Marić, Popović, Petrović).

Sigurno je da za Zvijezdu neće igrati strijelac tri gola Saša Jovović, koji je u stanci napustio klub iz privatnih razloga.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije