Nogomet

U Slobodi slažu igračku križaljku

fdxv
05.01.2017.
u 10:00

U FK Sloboda rade na sklapanju igračkog kadra pred početak priprema za proljetni dio sezone koje startaju sljedećeg tjedna kada će biti obavljena prozivka na Tušnju.

Novi igrači

Vlado Jagodić naglasio je da će, kada se radi o novim igračima, prednost dati onima iz omladinskog pogona koji se najozbiljnije nameću prvom timu, ali da vrata nisu zatvorena ni za igrače koji su nekad ranije ponikli na Tušnju i koji su u proteklih nekoliko sezona igrali za druge klubove, a za koje postoji šansa da se vrate u crveno-crni dres.

- Imat ću sastanak s upravom kluba u vezi s novim igračima, tako da su sva pojačanja koja se po medijima spominju još uvijek samo špekulacije. Portali i menadžeri mi neće dovoditi igrače. Prije svih ću dati šansu dojučerašnjim juniorima Slobode, a za ostale ćemo vidjeti, jasan je Jagodić. Jedan od takvih je 31-godišnji veznjak Adnan Jahić koji je proteklu sezonu branio boje Svatovca iz Poljica, a prije toga nosio je dres Goražda, Radničkog iz Lukavca, Budućnosti te srbijanske Inđije. Rukovodstvo Slobode navodno je već dogovorilo sve s Jahićem, a osim njega u Tuzli se spominje i dojučerašnji igrač Željezničara Adnan Šećerović koji je također bio igrač Slobode. On je 2015. u klub s Tušnja stigao iz bijeljinskog Radnika s kojim je osvojio Kup BiH, a igrao je još za austrijski Lustenau te ranije nizozemske Rodu, Fortunu Sittard i Nijmegen.

Interes klubova

- Istina je da postoji zanimanje kluba za pet-šest bivših igrača Slobode koji su ponikli u našem klubu, ne samo za Jahića. Sloboda je svima zanimljiva, a vrijeme će pokazati na koje ćemo igrati računati u budućnosti, dodao je Jagodić.

Istodobno, na sastanku Upravnog odbora FK Sloboda, između ostalog, dogovoreno je da se Denis Karić službeno imenuje na dužnost sportskog direktora. Dalje, odlučeno je na preporuku trenera Vlade Jagodića da momčad od 22. siječnja do 1. veljače boravi u Međugorju na pripremama gdje će biti odigrane dvije kontrolne utakmice. Jedna od tema tijekom sastanka Upravnog odbora bio je i Memorijalni nogometni turnir “Mustafa Hukić - Huka”. Stav UO FK Sloboda je da se taj turnir treba ponovo aktualizirati i na Tušanj pozvati i atraktivne protivnike iz regije. Podsjetimo, Memorijalni turnir posljednji put je održan 2009. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije