peh se nastavlja

U Širokom se ozlijedio i trener...

12.04.2018.
u 12:45

Peh, “baksuzluk”, nesreća, “pegula” ili nešto deseto, ali nešto od toga u posljednje vrijeme uporno prati i napada Nogometni klub Široki Brijeg.

Novi peh za Bandića

U utorak je na jutarnjem treningu vratar Krešimir Bandić u jednom slučajnom kontaktu s kapetanom Josipom Barišićem doživio nezgodnu ozljedu - prijelom nosa, što znači da jedno vrijeme neće među vratnice. Koliko dugo, za sada je nepoznato, ali protiv Radnika u nedjelju neće biti u konkurenciji. Sretna je okolnost što je Luka Bilobrk “u punom pogonu” i spreman je stati među vratnice.

- Nažalost, ovakve se stvari događaju. Osim Bandića, ni Damir Zlomislić ne konkurira za nastup nakon ozljede zadnje lože na utakmici protiv Zrinjskoga. Dino Ćorić iščašio je rame protiv Željezničara, ali on je ipak u konkurenciji. Srećom, svi ostali su zdravi - kaže fizioterapeut Dragan Mijatović i dodaje:

- Iznimka je i trener Goran Sablić koji je u utorak u Splitu imao nezgodnu i bolnu ozljedu tetive igrajući mali nogomet...

- Pegula, ali što mogu... Navikao sam, nije mi ovo bilo prvi put. Sva sreća što je liječnik, kojega dobro poznajem, a i on mene, jer me i ranije operirao, bio tu i odmah me “uzeo u obradu”. Noga mi je trenutačno u gipsu, ali činjenica kako sam odmah operiran pomoći će da oporavak bude kraći nego da sam morao čekati operaciju. Ovo je čak sedmi put da sam morao “pod nož”... Sad sam dobro, stižem već u petak na trening momčadi - rekao nam je trener Goran Sablić iz bolesničke postelje, nakon što smo ga nazvali u splitsku bolnicu.

Uz vijesti o ozljedama, sportski direktor Dalibor Šilić priopćio nam je i poneku optimističnu informaciju.

Menalo uskoro na treningu

- Luka Menalo, koji se ozlijedio protiv Krupe (4. ožujka, op. a.) danas se vraća s pregleda u Zagrebu i pridružuje treninzima. Ali, to će kod njega ići dosta sporo jer Luka Menalo, nakon ozljede, po savjetima liječnika, nije smio raditi apsolutno ništa. U petak se treninzima pridružuje i Dejan Čabraja. Čabraja već dulje radi po posebnom programu i s različitim fazama opterećenja. Kad će biti spreman još je rano govoriti, ali za očekivati je da to bude na ljeto - kaže sportski direktor Šilić.

Nešto slično rekao nam je i trener Sablić koji se nada kako će Čabraja pomoći u budućim euronastupima...•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?