Smiješno mu je

U Realu se preznojavaju zbog propusta, a Pique ih ismijava

real
03.12.2015.
u 11:18

Nije prvi put da Pique provocira Real. Stoper Barcelone vrijeđao je madridski klub nakon osvajanja Superkupa. Sad mu je smiješno što će Real izbaciti iz kupa...

Gerardu Piqueu smiješno je što je Real pred izbacivanjem iz Kupa kralja nakon proceduralne pogreške. Stoper Barcelone ne propušta "bocnuti" rivale, a napravio je to i nakon vijesti o nevjerojatnoj pogrešci Reala koji će najvjerojatnije biti izbačen iz kupa.

Pique je na reagirao na Twitteru odmah nakon što su mediji objavili kako Realu prijeti diskvalifikacija iz natjecanja. Nije to prvi put da Pique provocira Real.

- Idemo, dečki. Vrijeme je za slavljenički krug. Nek se ovi u Madridu je** i nek vide da slavimo - rekao je Pique nakon osvajanja trofeja u kolovozu.

- Ja sam takav. Uvijek želim da Real gubi i da mu ide loše. To je rivalstvo. Na utakmici polufinala Lige prvaka nosio sam Buffonov dres - objasnio je Pique.

Denis Čerišev igrao je za Real u Kupu iako nije smio biti u sastavu. Real se branio kako nije znao, ali demantirali su ga španjolski mediji objavom dopisa španjolskog saveza od 27. srpnja na kojem se vidi ime Denisa Čeriševa i njegova suspenzija. 

Da stvar bude gora, predsjednik Cadiza prijavio je Real Madrid, a zbog iste stvari lani je izbačena Osasuna. Stvari ne izgledaju dobro za madridski klub..

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije