Od 2. – 27. veljače traje prijelazni rok za igrače u BiH

U Premijer ligi za sada bez senzacionalnih prelazaka

SARAJEVO
05.02.2015.
u 10:18

U većini razvijenih europskih zemalja prijelazni je rok završio, a prvenstvo je u punom jeku. U Hrvatskoj prijelazni rok još traje, a u BiH je počeo 2. veljače i trajat će do 27. veljače.
Plaće do 5000 eura
No, većinu posla bh. klubovi su uradili znatno ranije, u siječnju, pa i u prosincu, kako bi se novi igrači od prvoga dana uključili u pripreme. Ipak, igračke migracije još su aktualne, pa svakodnevno iz ovoga ili onoga kluba stižu vijesti o dolascima ili odlascima nogometaša. Kada su u pitanju visine transfera, brojevi su smiješni u usporedbi s onim iz zemalja Lige petice. Tako je objavljeno da su najviše trošili Englezi. Njihovi su klubovi u zimskom prijelaznom roku “spiskali” golemih 170 milijuna eura, što je “sitnica” u odnosu na zimu 2011. (oko 300 milijuna). Talijani su sa 75 “milja” drugi, Nijemci (62) treći, Španjolci (55) četvrti, a Francuzi peti sa “samo” 32 milijuna eura. Najviše novca za “par nogu” platio je Manchester City za Wilfrieda Bonyja, koji je u blagajnu Swansea uplatio 35 milijuna eura...

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU VEČERNJEG LISTA

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?