Rudar

U Mostar se ne dolaze braniti, nastojat će iskoristiti slabe strane obrane Zrinjskog

19.03.2016.
u 09:00

Nakon dva remija protiv Travnika i Sarajeva, samopouzdanje je poraslo u momčadi Rudar Prijedora. Momčad je jedan dan ranije otputovala u Mostar kako bi se što bolje pripremila za današnji (18 sati) susret protiv Zrinjskog.

U utakmicu protiv mostarskog kluba Rudar Prijedor će ući jači za Petra Bogdanovića, koji je dobio papire iz Češke, te oporavljenog Čedomira Ćuluma, dok su nakon tri kartona na raspolaganju Zoran Milutinović i Nebojša Šodić. Zbog ozljede ovaj susret će definitivno propustiti Bojan Burazor, dok kartone mora odraditi Nebojša Pejić.

- Pozicija na ljestvici sve govori. Zrinjski se bori za naslov, postigli su 7 golova u tri kola i igraju napadački, ali su isto tako primili 6 i pokazali kako im je obrana ranjiva i da često rade pogreške.

Svakako su momčad koja ima puno vrlina, ali mi ćemo nastojati iskoristiti i neke njihove mane. Loše otvaraju utakmicu, u prvom dijelu često prave pogreške tako da ćemo nastojati zaustaviti ih. Sigurno je da se nećemo u potpunosti zatvarati i braniti, iako sam napomenuo da je Zrinjski vrlo kvalitetan tim. Pokušat ćemo izboriti pozitivan rezultat, rekao je Keranović.

Sportski direktor Stojan Janjetović najavio je da će Upravni odbor nakon meča razmatrati dosadašnji dio sezone, ali nije želio precizirati znači li to i rastanak s trenerom Zlatkom Jelisavcem.

- Analizirat ćemo učinak nakon ovog kola i ako bude potrebno, uraditi neke rezove. Za sad ne bih o konkretnim potezima jer će upravni odbor dati svoje mišljenje nakon meča protiv Zrinjskog i tad ćete sve znati, hoće li u pitanju biti promjene na klupi ili u igračkom kadru, rekao je Stojan Janjetović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?