pepe:

U Milanu sam po prvi put zaplakao

Pepe
03.06.2016.
u 09:12

Realov 'zločesti dečko' ili kako su ga već mnogi nazvali 'nogometni varalica', Pepe, otkrio je za španjolsku Marcu i svoju nježniju stranu te riznao kako je zaplakao na finalu Lige prvaka protivAtletico Madrida na San Siru. 

"Teško je objasniti, ali zasule su me suze i počeo sam plakati. Prvi put mi se to u životu dogodilo da zaplačem na nogometnom travnjaku. Mislim da mi se jednostavno puno toga nakupilo. Sva žrtvovanja kroz sezonu i takve stvari", pojasnio je Pepe koji je progovorio i par riječi o Benitezu koji ih je vodio dio sezone pa naravno i o Zidaneu:

"Uvijek sam jako iskren i moram reći da mi se sviđalo kako je Benitez radio. Ima dobre metode, profesionalan je i puno radi. No, istina je da nije imao sreće, a sreća vam je potrebna da uberete plodove svoga rada. Bio je iskren prema meni i rekao mi je da mu nisam prvi izbor. Odgovorio sam da me pusti da radim i pripremim se za svoju priliku kada ona dođe. Dolaskom Zidanea imali smo sastanak kao kapetani. Sergio, Marcelo, Cristiano i ja i on nam je dao zaduženja i odgovornosti. I tada sam isto rekao da ću nastaviti trenirati snažno kako bih se vratio na poziciju među prva dva stopera. Za mene je ova Liga prvaka i osobna pobjeda jer sam imao težak put, kako u Portugalu tako i u Madridu."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?