Tenis

U finalu turnira za veterane u Privalju Nikola Čolak bolji od Igora Muse

07.06.2016.
u 07:00

U organizaciji TK Privalj, bolje reći oca Joze i sinova Ivana i Slavena Muse, vlasnika teniskog terena, u Privalju je uspješno održan 4. tradicionalni turnir “ – 35”. Turnir je počeo još 10. svibnja, a završio u subotu navečer finalnim susretom u kojemu je nakon neizvjesne borbe Nikola Čolak svladao Igora Musu (7:5, 6:2), za kojega u Hercegovini kažu da je “najbolji nogometaš među tenisačima i najbolji tenisač među nogometašima”. Ipak, ovaj put ga je Čolak u neizvjesnoj i kvalitetnoj igri pobijedio. Polufinalni su susreti također bili lijepi za oko. Igor je Musa uvjerljivo nadigrao Rešetara (6:0, 6:1), a Nikola Čolak Ivana Musu (6:2, 6:3).

- Na turniru je ukupno nastupilo 58 tenisača iz Ljubuškog, Gruda, Mostara i Širokoga Brijega, što znači da je ukupno odigrano više od 50 teniskih susreta. Većina njih je s rang-liste 100 najboljih igrača ove kategorije u Hercegovini. Sve je bilo dobro, ako izuzmemo neugodnosti zbog kiše. No, na kraju i nju smo pobijedili, rekli su nam braća Ivan i Slaven Musa.

Na ovom (kao i drugim sličnim turnirima), nema videotehnologije niti provjera i svađa nakon “challengea” koji traže igrači koji nemaju vjere u teniske suce:

- Igrači sude sami, sporne situacije riješe međusobno, što je na zemlji dosta lako, jer je trag loptice vidljiv, kažu organizatori.

Nagrade pobjednicima (pehari i prigodni kozmetički darovi) dodijelio je teniski entuzijast, 74. godišnji Jozo Musa. Nakon turnira do dugo u noć potrajalo je ugodno zajedničko druženje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije