Posušje

U drugim sredinama mnogi igrači s Mokrog doca

02.01.2016.
u 07:00

Brojni posuški nogometaši brane boje drugih klubova i kad bi svi bili u dresu Posušja, bila bi to ekipa za sam vrh

Na kraju godine i u Posušju zbrajaju svoje rezultate, a prave i uvjete za još bolje u 2016. godini. Novi trener Damir Ramljak ističe kako će se bolje pripremiti i zauzeti gornji dio ljestvice Druge lige - Jug. No, komentira se odlazak velikog broja nogometaša s Mokrog doca koji uspješno igraju u brojnim klubovima Bosne i Hercegovine, Hrvatske, ali i dalje.

Tako su u drugim sastavima vratari Boris Baćak (Dugopolje) i Luka Kukić (Split). Dalje su otišli i Tomo Barišić (FK Velež), Silvijo Begić (Inter), Zvonko Bakula (Kanada), Luka Lučić (Češka), Zvonimir Begić (Croatia). Već dugo su dalje otišli i Davor Landeka (Široki), Ante Serdarušić (Imotski) Josip Barišić (Široki), Luka Begić (Imotski) te Ino Čutura (Kanada). To bi bio jak sastav i za premijerligaša Bosne i Hercegovine.

No, i mladi odlaze dalje - Zlomislić, Miličević, Dadić, potom Dumančić, T. Bešlić i A. Markota, te M. Budimir i Toni Galić i brojni drugi.

No, na Mokrom docu je veliki broj mladih kadeta i juniora koji su dobra podloga za dobar sastav i gornji dom Druge lige - Jug, ističu na Mokrom docu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije