Ženska košarka

U Čitluku se igra IV. memorijalni košarkaški turnir “Tomo Krasić”

13.12.2017.
u 08:30

U organizaciji ŽHKK Brotnjo ‘94., obitelji i prijatelja pokojnog Tome Krasica, (u subotu, 16. prosinca, s početkom u 11 sati, u GŠD u Čitluku održat će se Memorijalni košarkaški turnir za djevojčice “Tomo Krasić”, koji se četvrti put organizira u znak sjećanja na prerano preminulog Tomu Krasića, inače istaknutog čitlučkog športskog djelatnika i direktora ŽHKK Brotnjo ‘94., koji je preminuo u kolovozu 2013. godine. Budući da su pokojni Tomo Krasić i njegova obitelj dali golem doprinos sportskim uspjesima više broćanskih klubova, ne čudi što je taj memorijal postao tradicionalan. Doznali smo da će, uz domaće košarkašice Brotnja ‘94., na ovogodišnjem memorijalnom turniru sudjelovati i kadetkinje: ŽKK Rhea iz Imotskog, ŽKK Trebinje 03 te ŽKK Posušje.

Otvaranje turnira zakazano je u subotu u 11 sati, kada će se igrati prvi susret između domaćih košarkašica “Brotnjo ‘94.” i ŽKK Trebinje 03, a nakon njih u 12.30 sati igrat će se utakmica između košarkašica ŽKK Rieha (Imotski) i ŽKK Posušje. Odmah potom u 14.30 sati uslijedit će susret poraženih ekipa za treće mjesto, dok će se u 18 sati igrati finale u kojem će se odlučivati o naslovu ovogodišnjeg pobjednika Memorijalnog turnira “Tomo Krasić”.

Budući da će to biti prava revija vrsnim mladih košarkašica iz spomenutih klubova, te da najbolje kipe i pojedine košarkašice očekuju vrijedne nagrade organizatora turnira, zasigurno će u subotu čitlučka GŠD sutra biti puna gledatelja.

– Dolazak na turnir je prigoda da još jednom kažemo hvala za sve zasluge našeg Tome vezane uz razvoj broćanskog sporta – poručuju organizatori turnira iz ŽHKK “Brotnjo ’94” Čitluk.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije