Pecara

U četvrti sudar s Mladosti Široki odlazi po treću pobjedu

31.03.2016.
u 07:00

Tek četiri osvojena boda u četiri proljetos odigrana kola “mršavi” je učinak nogometaša Širokoga Brijega, osobito ako znamo da je klub ušao u nastavak prvenstva s ambicijama o osvajanju naslova, u najmanju ruku o izlasku na europsku pozornicu. “Značajan” doprinos neuspjehu (proljetos i jesenas) dali su i suci koji su Širokobriježanima u najmanju ruku “istrgli iz ruku” pet bodova. Već smo pisali da su suci na utakmicama Širokoga Brijega u aktualnom prvenstvu kažnjeni s 38 utakmica nesuđenja (!), što je vjerojatno svjetski rekord.

Potreban niz bodova i pobjeda

No, jedan od razloga neuspjeha leži i unutar svlačionice, ali o tome je još rano pričati, osobito dok još ima izgleda da se učinjene štete isprave i nadoknade. Širokom je potreban niz pobjeda i bodova, a prva je prigoda gostovanje kod Mladosti u subotu: - Mislim kako smo stanku u prvenstvu dobro iskoristili. Imali smo doduše malo naporan put na utakmicu protiv Osijeka (1:0, pp), ali smo se zato odmorili u dva slobodna dana za Uskrs. A onda smo u utorak održali dva treninga, u utorak jedan... Sve je to u sklopu priprema za nastup protiv Mladosti u gostima. Njima je ovo jako važna utakmica, ali i nama. Znači, trebala bi odlučiti naša veća kvaliteta, za koju vjerujem da je imamo, rekao nam je jučer trener Širokog Slaven Musa: - S Mladosti smo se ove sezone tri puta sastali. Slavili smo dva puta na Pecari, u prvenstvu 3:0, u Kupu 3:1, jednom bezbolno izgubili u Kupu u gostima 0:1. To je bila drugačija utakmica nego što će biti ova u subotu jer Mladost nije imala pritiska. U subotu ćemo ga imati i mi i oni, pa tko bolje izdrži. Poznajem igrače Mladosti, ali je teško prognozirati koji će nam se sastav suprotstaviti. Njihov trener Ibro Rahimić jako puno rotira, što me iznenađuje...

Krstanović i Ćorić ozdravili

U redu, i mi to radimo, razmišlja Musa i dodaje da “zna 7-8 igrača Mladosti” koji će zaigrati protiv Širokoga.

- Što se nas tiče, u konkurenciji su svi osim Barišića koji ima tri žuta kartona, te Pehara koji se još nije potpuno oporavio nakon ozljede gležnja protiv Čelika. Krstanović i Ćorić su ozdravili, rade što i ostali, pa su obojica kandidati za nastup u Kaknju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije