Čitluk: Kup BiH

U 16 sati na Barama sastaju se HNK Brotnjo Premier SK i FK Željezničar

21.09.2016.
u 07:00

Danas nogometaši čitlučkog HNK Brotnjo Premier SK na svom stadionu Bare igraju susret šesnaestine Kupa BiH protiv sarajevskog premijerligaša FK Željezničar.

Budući da će nakon dugo vremena na Barama to biti veliki nogometni spektakl, Uprava Brotnja poziva navijače, prijatelje kluba i ljubitelje sporta iz općine Čitluk da u što većem broju dođu na stadion Bare podržati domaće nogometaše kako bi ostvarili što bolji rezultat protiv gostujuće momčadi FK Željezničar.

Utakmica je na rasporedu danas, u srijedu, 21. rujna, s početkom u 16 sati.

Iz HNK Brotnjo Premier SK obavještavaju navijače kako će biti otvoren samo jedan ulaz na tribine, i to iz smjera Frotee, dok će ulaz od benzinske crpke INA danas biti zatvoren. Također se mole svi koji planiraju automobilima doći na utakmicu da svoja vozila parkiraju dalje od stadiona kako se na Barama ne bi stvarala gužva. Inače, zbog očekivano velikog broja gostujućih navijača, utakmicu će osiguravati veći broj policajaca i redara.

Kažimo i to kako je cijena ulaznice 5 KM, s tim da je ulaz za žene i djecu slobodan. Čitluk opet živi za nogomet – poručuju iz HNK Brotnjo Premier SK te još jednom pozivaju sve na današnji veliki nogometni spektakl.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije