Premijer liga BiH

Tuzla “ad acta”, slijede pripreme za Zvijezdu

19.03.2019.
u 07:10

Stigla je reprezentativna stanka, a igrači Širokog Brijega ne previše zadovoljni “bodovnim prihodom” idu na kratki odmor. Nakon što je u prva tri proljetna kola izvukla samo dva boda, momčad trenera Goce Sedloskog upisala je prvu pobjedu, svladavši minimalno Tuzlu City, čiji nastup na Pecari nije oduševio gledatelje, vjerojatni ni njihov stručni stožer.

Dobra izvedba Nurkovića

A možda je Tuzlake malo uspavalo sunce na (pre)toploj Pecari. Nisu “razbuđeni” bili ni nogometaši Širokog Brijega, osobito u napadu. S obzirom na to da se 90 minuta igralo samo u pravcu vratara Tuzlaka, gorostasnog Adisa Nurkovića, bilo je za očekivati da se tuzlanska mreža češće “drma”. Od toga ništa, a jedini pogodak zabio je, bolje reći “uvaljao”, Dražen Bagarić sa zemlje i s pola metra od vratnice, nakon gužve i “flipera” tuzlanske obrane i vratara Nurkovića. I na otvaranju prvenstva, Široki Brijeg ugostio je Tuzlake, te i tada slavio 1:0, a strijelac je bio Bagarić (jedanaesterac).

Vidi se kako Širokobriježanima nedostaje pravi napadač, “kiler” koji će ugurati u mrežu brojne ubačene lopte s bokova, poneku i iz dubine.

Zakazali u realizaciji

Pomoćnik trenera Goce Sedloskog Aleksandar Vlaho izjavio je:

- Zabili smo vodeći pogodak, stvorili još cijeli niz prigoda, ali smo u realizaciji ponovno zakazali. Znali smo da i gosti mogu biti opasni, osobito preko Voje Ubiparipa i Miloša Stojčeva, ali smo ih dobro zatvorili. Čestitam momcima na zasluženoj pobjedi, ali čestitam i gostima na korektnoj igri:

- Imali smo neke situacije u kojima nismo reagirali kako treba, u nastavku smo i fizički pali. Čestitam Širokom, zaslužio je pobjedu iskoristivši jednu prigodu, koju smo mogli spriječiti - rekao je trener gostiju Mirza Varešanović.

Danas će na Pecari budno pratiti izvlačenje parova polufinala Kupa BiH. U bubnju, uz Široki Brijeg, su Sarajevo, Tošk (Tašanj) i Sloga (GC).•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije